Sayfalar

20 Ağustos 2010 Cuma

SUSAMLI ve HARDALLI ET ( 1 KİŞİLİK )

MALZEMELERİ:
  • 1 kuzu külbastı veya biftek
  • 1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
  • 1 çorba kaşığı hardal
  • 1 tatlı kaşığı susam
  • 1 tatlı kaşığı zeytin yağ
  • Tuz, karabiber, kekik

Yemek Tarifi:
Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder