Sayfalar

2 Ağustos 2010 Pazartesi

MUZLU TART

Malzemeleri
  • 1.5 Su Bardağı Un
  • 1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri
  • 7 Çorba Kaşığı Tereyağı
  • 1/3 Su Bardağı Toz Badem
  • 1 Yumurtanın Akı
  • Kremanın Malzemesi
  • 2 Su Bardağı Krem Patisserie
  • 1 Su Bardağı Krem Şanti
  • 3 Muz
  • 2 Çorba Kaşığı Kayısı Marmeladı

    Yemeğin Tarifi
    Un, pudra şekeri, tereyağı. toz badem ve yumurta akını karıştırarak hamur haline getirin.
    Hazırladığınız hamuru kalıba yerleştirin ve birkaç yerinden çatalla delerek 200 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.
    Krem şanti ile krem patisserie?yi karıştırın ve soğuyan tart hamurunun üzerine yayın. Tartı muz dilimleri ve kayısı marmeladı ile süsleyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder