- 1.5 Su Bardağı Un
- 1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri
- 7 Çorba Kaşığı Tereyağı
- 1/3 Su Bardağı Toz Badem
- 1 Yumurtanın Akı
- Kremanın Malzemesi
- 2 Su Bardağı Krem Patisserie
- 1 Su Bardağı Krem Şanti
- 3 Muz
- 2 Çorba Kaşığı Kayısı Marmeladı
Yemeğin Tarifi
Un, pudra şekeri, tereyağı. toz badem ve yumurta akını karıştırarak hamur haline getirin.
Hazırladığınız hamuru kalıba yerleştirin ve birkaç yerinden çatalla delerek 200 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.
Krem şanti ile krem patisserie?yi karıştırın ve soğuyan tart hamurunun üzerine yayın. Tartı muz dilimleri ve kayısı marmeladı ile süsleyin
Sayfalar
2 Ağustos 2010 Pazartesi
MUZLU TART
Malzemeleri
Etiketler:
'muzlu tart' yemek tarifleri' tart,
'Taze Tarhana Çorbası',
'Yemek,
'Yemek tarifleri' corba,
börek,
börek nasıl yapılır,
ekmek hamuru,
Et Yemekleri,
Muzlu-Tart,
un pasta,
yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder