Sayfalar

4 Ağustos 2010 Çarşamba

TAZE TARHANA ÇORBASI

Malzemeler

  • 2 adet domates
  • 2 adet kırmızı sivri biber
  • 2 adet yeşil sivri biber
  • 2 adet havuç
  • 1 su bardagı yoğur
  • Yarım su bardağı un
  • 5 su bardağı et suyu
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • Yeteri kadar tuz
  • Yarım demet maydanoz
Yemeğin Tarifi
Domatesleri ve biberleri yıkayın. Havuçları kazıyıp yıkayın. Hepsini irice doğrayın. Üzerine yoğurt ve un ekleyerek blenderden geçirin. Pişireceğiniz tencereye alın. Üzerine et suyu ve tuz koyup yavaş ateşte

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder